Обзавеждане за спалня

спални и гардероби по поръчкаСлед изморителния работен ден, няма човек, който да не мечтае да се прибере, да се опъне на спалнята, и да релаксира. Това е мястото, което има най-голяма притегателна сила, особено след края на работния ден. И за да се чувствате комфортно в спалнята си (мястото за пълно почивка и релакс), трябва да обзаведете тази стая така, че да бъде красива, стилна и уютна. И тук говорим не само за самата стая, но и за обзавеждането в нея.

Крещящите цветове не са подходящи за спалня – нито за мебели, нито за стени, завеси или килими. Просто защото тези цветове не предразполагат към почивка, не действат успокояващо, а даже напротив – натоварват Ви още повече.

И тъй като ние от Маб Стайл не можем да кажем конкретно кой е най-добрият избор на цвят за спалнята, ще Ви кажем, че той си е изцяло по Ваш избор. Вие най-добре си знаете кой цвят Ви действа отпускащо и предразполага към почивка, и кой Ви действа точно обратното. Някои хора предпочитат пастелните тонове, защото те ги успокояват. Други пък се чувстват по-добре, когато заобикалящата ги среда е в по-бледи и семпли цветове.

И ако все пак искате да Ви помогнем в избора на подходящ цвят за спалнята, ще Ви кажем кои са най-предпочитани от потребителите. Това са: портокалово, небесно синьо, зелено, млечно лилаво, и т.н.

В крайна сметка, изборът на цвят и обзавеждане за спалнята е нещо много лично и интимно. Само не трябва да забравяте, че това е мястото, което трябва да Ви действа отпускащо, и да Ви предразполага към почивка след натоварения и изморителен работен ден.

Обзавеждане за спалнята – идеи, решения и реализации

Mab Style предлага пълно обзавеждане по поръчка за вашата спалня.

Обзавеждане за кухня и мебели по поръчка

Индивидуално проектиране, производство и монтаж на мебели за кухня.

Изработка на офис мебели по поръчка

Mab Style изработва офис мебели и офис обзавеждане по поръчка.
Обзавеждане за кухня
Обзавеждане за кухня

Решението каква кухня и кухненско обзавеждане да изберем, като модел, вид на материал и други показатели определено не е лесна задача. Богатият избор от мебели на родния пазар, дават възможност да ги пресъздадете едно към едно, както и сами да изготвите проект на вашата мечтана кухня спрямо помещението, с което разполагате. Човек е, така устроен, че харесва едно, иска друго, трето ще е най-функционално, а четвърто може да увеличи стойността на проекта. За да не се получи такова разминаване, ще се опитаме да бъдем полезни, как най-оптимално можем да подберем кухненското обзавеждане, без да направим грешния избор.

Кухнята е помещение от жилището, което на практика е едно от най-важните зпомещения. Българина има традицията не само да приготвя нещо за хапване, да се храни, но и да посреща гости, отглежда подрастващите, както и да отбелязва семейни празненства и други събития.

Кухнята е мястото на семейната атмосфера и естествено дамския офис, затова е необходимо тя да не е само красива, но и максимално функционална. Дори и в най-малкото пространство предвидено за кухня може да се проектира така, че да бъде удобно, функционално, уютно и комфортно. Именно за това е нужно, да се направи отличен избор на кухненското обзавеждане – което няма да бъде никак лесно, следствие голямото многообразие.

Най-оптималния вариант за нашия кухненски интериор и кухненско обзавеждане минава през няколко етапа, които не можем да прескочим. На първо място е разпределението на помещението предвидено за кухня. Модела, големината на помещението, където ще се помещава кухнята, отстоянието на отвори, като врати и прозорци – това са, нужните начални показатели, следствие на които вие самите или дизайнерите на фирмата -производител ще се изготви проект за разпределение на кухненското обзавеждане.

Офис мебели
Офис мебели

Съвременните методи на работа налагат нови варианти при конструирането и оформянето на работната среда чрез офис обзавеждането. Офис пространството от служебно място се превръща в индивидуална среда на самия служител, където всичко се върти около различни комуникации, взаимоотношения и оптимизация.

Нашият екип се стреми да създаде симетрични линии от атрактивни и функционални офис мебели в работна атмосфера, която съчетава емоции и ефективност.

Офис обзавеждането което предлага нашата фирма, както и дизайнерските ни решения, преодоляват всякакви пречки и задоволяват всички изисквания на най-претенциозните клиенти: многообразие в разположението, което дава възможност за работа в екип, споделяне на работните места и отлична представителност. Ние можем да проектираме всеки интериор в чудесно и удачно за офис среда място и да вдъхнем във всекидневната работа стил, комфорт и уют.

Проектирането и избора на мебелите, оборудването, декорирането на стените и работното осветление трябва да са най-оптимални ако искаме да пресъздадем работната среда и да покачим производителността на служителите в офиса.

В днешни дни, когато всеки служител в офис е оборудван с бюро и персонален компютър е необходимо площта да е в диапазон от 3 до 4 м2. Но, при условие, че помещението е по-малко, бюрата трябва да са разпределени не пред отворите, като прозорец и врата. Ако големината му е просторна и има място за доста работни зони, е задължително да се предостави персонално на всеки един служител такова.

Чудесно би, било между отделните работни зони да се монтират стелажи или олекотени шумоизолиращи прегради. Хубавото на подобно разпределение е, че дава възможност бързо преструктуиране на офис пространството, ако се наложи.

Специалистите препоръчват част от офиса или дадено съседно помещение да бъдат определени за отдих.

Обзавеждане за дневна
Обзавеждане за дневна

Най- значимото помещение във всеки дом и най-голямото по площ е дневната. Холът е центърът, в който се събира цялото семейство, където посрещаме гости и прекарваме часове на почивка. Дневната е помещението с най- много функции- предоставящо ви удобство за почивка, разговори, слушане на музика, гледане на телевизия, а често е място за работа и хранене.

Ако обзавеждате дневната за първи път, освежавате домът си, или просто търсите нови идеи, тези интериорни решения за дневната, може да са ви от полза.

Многообразието на стилове, цветови схеми и комбинации, разнообразието на маси, столове, канапета, маси, шкафове и етажерки затрудняват при избора.

Ето защо е добре, преди да подходите към подновяване на интериора, да планирате и съберете идеи за обзавеждане, декорация, съчетание на детайлите, както стилово, така и цветово.

Обзавеждане за спалня
Обзавеждане за спалня

След дълъг и уморителен ден, всеки копнее да се отпусне и отмори в спалнята. Определено можем да кажем, че това е зоната, заради която бихме желали да се приберем в къщи колкото се може по-скоро. Декорирайки спалнята си според нашите нужди и вкус е показател каква личност сте. Тук вие ще се чувствате най-добре и ще можете максимално да релаксирате и отпочинете. За това е нужно да се направи най-оптималното разпределение на помещението за нейното най-свежо излъчване, с ведри и спокойни нюанси.

На практика спалнята е зоната, където човек отпочива и се възстановява. Тук отмаря не само нашето тяло, но и умът ни, а крещящите тонове не са удачни за това.

Изборът на най-подходящия нюанс за спалното помещение е нужно да се съобразим с нашите предпочитания. Тоест кой цвят ни действа успокояващо, отпускащо или натоварващо. Нюансът може да бъде неутрален, по-ярък или по-семпъл. Има хора, който се чувстват отлично с декор от бледи тонове, докато някои ще се чувстват по-комфортно с по-пастелни нюанси и разнообразни акценти.

За да ви помогнем по-лесно да се ориентирате, ще изброим някои от най-желаните тонове за спалня – зелено, портокалово, млечно лилаво, небесно синьо и др.

За да проектирате спалнята си към своите предпочитания определено можем да кажем, че това е нещо интимно и персонално. Това помещение от вашия дом е персоналното ви пространство, защото там можете да релаксирате на 100%, като се освободите напълно от натрупаното през деня напрежение.

Прочетете още за мебелите по поръчка…
Прочетете още за мебелите по поръчка…

Услуги

Ние проектираме и произвеждаме мебели по поръчка. Осигуряваме монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Извършваме ремонтни работи в помещението за кухнята. Ние предлагаме завършени решения в модерен и класически стил за обзавеждането на вашата кухня, хол, офис или друго помещение.

services-0001Процесът за създаване на мебели по поръчка е:

 • Проектиране
 • Производство
 • Доставка
 • Монтаж
 • Ремонтни работи
 • Сервиз

 

Безплатни услуги

 • Безплатни консултации за обзавеждането на вашият дом, офис, магазин, хотел, ресторант.
 • Безплатно оразмеряване на пространството, в което ще се разполага обзавеждането.
 • Изготвяне на детайлен проект, включително и 3D визуализация.
 • Безплатен монтаж на вградените кухненски уреди, които са поръчани от нас.
 • Безплатна доставка на мебелите в рамките на град София.
Спални
Спални
Дневни
Дневни
Офис мебели
Офис мебели
Кухни
Кухни
Антрета и бани
Антрета и бани

За нас

Mab Style е фирма доказала се през годините с големия си професионализъм и коректно поведение към всеки клиент. Ние притежаваме мострена зала и производствена база в кв. Бенковски. За да задоволим и най-капризните ние сме сформирали отлично квалифицирам екип дизайнери, архитекти, конструктори и монтажници.

Ние изработваме проекти, цехова заготовка, мебели по поръчка и осъществяваме монтаж на вътрешен интериор. Нашият екип изцяло се е квалифицирал в производството на мебели по поръчка.

За кухнята:
кухненски шкафове, кухненски плотове, плотове от естествен и изкуствен камък, плочки и вертикални плотове от стъкло.

За спалнята:
легла и спални с различни видове механизъм, легла с чекмеджета, матраци, ракли, скринове, нощни шкафчета, тоалетки, огледала, комоди и др.

За гардероба:
гардероби с различни модели врати, вградени, скосени, еднокрили, дву-три-четири-пет-шесткрилни гардероби, ъглови гардероби, гардероби с механизми – за вратовръзки, панталони, ризи, с вградени чекмеджета.

За хола:
секции, модулни системи, холни маси, дневни, бюфети, витрини, библиотеки и др.

За детската стая:
двуетажни легла, легла с различни механизми и чекмеджета, скринове, нощни шкафчета, гардероби, бюра, етажерки, секциии, библиотеки и др.

За антрето:
антрета, портманта, шкафове за обувки, закачалки, гардероби и др.

За офиса:
бюра, етажерки, рецепции, стелажи, контейнери, конферентни маси, библиотеки и др.

Отзиви от клиенти

С настоящата референция изразявам своята висока оценка за извършената услуга от "Маб стил" ООД - изработка на мебели...

- Ясен Иванов

Новини

aa333Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.073-7084 Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Цел/и на проектното предложение: Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

 

Бенефициент: МАБСТИЛ ООД

Обща стойност: 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и 1 500,00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 11.08.2020 г. Край: 11.11.2020 г.

Контакти

За връзка с нас:
Адрес: София, кв. Бенковски
Телефон: 02 496 00 55
Мобилен: 0888 490 555
e-mail: office@mebeli-bg.com

Управител:
Борислав Николов
Мобилен: 0888 490 555

Работно време:
понеделник – петък от 9:00 до 19:00 ч.
събота – от 10:00 до 17:00 ч.

Пишете ни

Местоположение

 • Адрес:
  София, кв. Бенковски, ул. Перяновец 11